Teknik läxan

Idag använder jag mig av mobilen. Med kompisar chattar jag genom kik, snapchat och sms. Men med familjen använder jag mig bara av sms och att ringa eftersom dom inte har de andra programmen. När jag är hemma använder jag mest min ipad eftersom den går mycket snabbare än mobilen. Jag använder ipaden även till att kolla på videosar och spela spel.

I framtiden tror jag att mobilerna kommer vara tunnare, snabbare och det kommer nog inte vara så mycket datorer typ bara några stycken. Mobilerna kommer att vara tunna som ett papper och man kommer att kunna vika ihop dom som en papperlapp och ha dom i bakfickan och sitta som vanligt utan att den går sönder. Eftersom den är så tunn så kommer man att kunna tappa mobilen utan att det blir nån spricka. Det kommer att komma upp en skärm framför dig när någon ringer eller skickar ett meddelande. Det kommer nog också vara en bättre kamera som ger 3D bilder.

Min konstruktion är tunn och det kommer vara en knapp man trycker på så vecklas den upp och det kommer vara en touch skärm såklart. Den kommer vara snabb, bra kamera och tangentbordet kommer att vara osynligt och går att skriva på som vanligt.

Annonser

Svenska läxan

Jag är som jag är
Jag skrattar när jag vill
Jag dansar när jag vill
Jag skriker när jag vill

Jag är som jag är
Jag kan vara jobbig
Jag kan vara snäll
Jag kan vara rolig
Men jag är som jag är i alla fall

Vilar
Jag
Jag är som jag är
Istället för att gå till skolan
Plötsligt kan glädjen uppenbara sig
Är alltid rätt
Som väntar
Silver
Du och jag
Pappa Tönt och mamma Klant
Solen hetnar

Svenska

Om gräset vore lila.

Om solen vore röd.

Om vattnet vore rosa.

Om solen skulle rotera

Om alla människor skulle vara blåa

Om alla kläder vore gråa

Då skulle det vara väldigt konstigt.

 

Alla söker efter en

anka som är

arg.

Svenska läxan

Många

Olika

Alla

 

Lång

Ingen

Några

Dag

Banan

Orka

Rolig

Gråta

Om jag vore….

Om jag vore en dammsugare skulle jag vara ny, fin, stor och lyxig. Alla skulle vilja köpa mig och tycka jag var jättebra. Jag skulle vara en dammsugare i ett känt märke. Jag skulle känna mig glad när nån köpte mig och känna mig ledsen när nån inte köpte mig.

English interview

Hello I have been interviewed my cousin Nathalie. She is 21 years old and I did the interview on skype while she is in USA since June last year. I asked her 12 questions.

Question number 1. What´s your favourite food Nathalie?

Answer: My favourite food is potato gratin

Question number 2. What´s your favourite colour?

Answer: My favourite colour is yellow

Question number 3. What´s your interests ?

Answer: Most of all I love music but I also like football

Question number 4. Witch animal do you like most ?

Answer: My favourite animals are horses and cats

Question number 5. What do you work with now?

Answer: I work as Au pair in USA, in the state of New Jersey

Question number 6. What´s your favourite movie?

Answer: My favourite movie is ”Chasing Liberty”

Question number 7. What´s your favourite candy?

Answer: It is definitely MARABOU!!!!!!!!!!!

Question number 8. What´s your favourite season ?

Answer: My favourite seasons is both the winter and the summer

Question number 9. What was your favourite subject in school?

Answer: I liked Music best

Question number 10. What´s your favourite music style ?

Answer: I like pop and R&B most

Question number 11. Which sport do you like most to watch on tv  ?

Answer: Most of all I like to watch ice hockey

Question number 12. Which country do you like best ?

Answer: It is absolutely SWEDEN!!!!!!!

I thank you very much Nathalie for taking your time to answer my questions from over there 🙂 I look forward to you coming home

Good bye

 

 

Interview

I interview both my mom and dad. I asked them same questions.

1. What`s your name?

Mom: Gisela Lindborg

Dad: Richard Lindborg

2. What`s your favourite food?

Mom: Meat and potato

Dad: Pizza

3. What`s your favourite colour?

Mom: In clothes I like black, but I also like white and red

Dad: Red

4. What`s your favourite animal?

Mom: Maybe dogs

Dad: Dog

5. What`s your favourite movie?

Mom: I don`t know

Dad: Many different

6. Where would you like to travel?

Mom: USA and right now to New York to visit Nathalie ( my, Moas, cousin )

Dad: Monaco and watch on Formula 1

7. What do you like most cross-country skiing or slalom?

Mom: Slalom

Dad: Slalom

8. What`s your favourite season?

Mom: Summer of course

Dad: Summer

9. Where do you want to live? In what country and city?

Mom: I like to live in Sweden and Sundsvall but maybe I would like to live in USA too

Dad: Monaco and I would like to have much Money

10. What´s the worst you know?

Mom: I don´t like death and diseases

Dad: Violence

11. What´s your favourite sport to watch on tv?

Mom: I like to watch many different kind of sports. For example ice hockey.

Dad: Different kind of motorsports

That´s all and thank you mom and dad for the interviews/ Moa