Teknik läxan

Idag använder jag mig av mobilen. Med kompisar chattar jag genom kik, snapchat och sms. Men med familjen använder jag mig bara av sms och att ringa eftersom dom inte har de andra programmen. När jag är hemma använder jag mest min ipad eftersom den går mycket snabbare än mobilen. Jag använder ipaden även till att kolla på videosar och spela spel.

I framtiden tror jag att mobilerna kommer vara tunnare, snabbare och det kommer nog inte vara så mycket datorer typ bara några stycken. Mobilerna kommer att vara tunna som ett papper och man kommer att kunna vika ihop dom som en papperlapp och ha dom i bakfickan och sitta som vanligt utan att den går sönder. Eftersom den är så tunn så kommer man att kunna tappa mobilen utan att det blir nån spricka. Det kommer att komma upp en skärm framför dig när någon ringer eller skickar ett meddelande. Det kommer nog också vara en bättre kamera som ger 3D bilder.

Min konstruktion är tunn och det kommer vara en knapp man trycker på så vecklas den upp och det kommer vara en touch skärm såklart. Den kommer vara snabb, bra kamera och tangentbordet kommer att vara osynligt och går att skriva på som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s