Vem tyckte du?

Hej allesammaans!

Jag såg klart på finalen av idol för runt 1 timma sen nu och tänker göra en röstning om vem ni tyckte skulle vinna. Lyssa gärna på låten här under medans du läser för att förstå mer och det blir mer dramatiskt.

Kevin kan vara snygg, men Elin är också snygg och fick många röster för det. Kevin vann idol, då är han ju bättre än alla andra idoler? Min åsikt är att han är helt okej. Han har ju fått enormt mycket hat så jag tycker han är värd det. Det var mina åsikter alla har ju en åsikt. Dock så borde man vara glad med tanke på att han är från sundsvall och vinner idol. Kevin förkänar mycket mer och är en bra country sångare. Sluta hata han om du gör det, det finns inget ni kan göra. Vissa tycker att han vann på snygghet och fotboll, so what liksom? Han sjunger ju bra och varför stänga ut han när han är så bra som han är. Han är sig själv och gör sitt bästa. Detta är mina åsikter som jag sa och snälla, sluta hata. Om ni hatar säg inte det till nån. Håll det för er själva, ingen annan vill veta att ni inte tycker om nån. Många har nån som de inte tycker om och säger inget för de vet att det inte blir bättre. Denna tråd kanske kommer raderas för nån andledning för att den angår inte skolan så mycket…:) Men snälla, jag är lite förbannad på dom som tycker att han är dålig och att han bara vann för att han är snygg. Sverige röstade på han för att han var bra på sjunga country, han är snygg och spelar fotboll. Elin kanske är bra på pingis, vem vet liksom? Hata inte mig för mina åsikter och jag måste bara få ut detta. Radera det om det måstes, jag vill iaf försöka att ge denna information att man ska sluta hata och tycka han är sämst. Det är helt okej att hata och tycka nån är sämst, men säg inte det till nån då! Då blir allt sämre! Vill ni att nån ska kommentera att du är sämst på att sjunga? Att du bara är omtyckt för du är snygg? Det vill du säkert inte så då gör du inte samma heller. Du kanske inte hatar men detta är för de som gör det. Nu har jag fått ut mitt så nu är jag nöjd. Jag tycker synd om Kevin medans han är bra och gör sitt bästa. Jättemånga kommer inte se på idol mer p.g.a att Kevin vann, liksom och? Han har ju alltid sitt leende på läpparna och har kvar sitt leende. Även om juryn säger att det var skitdåligt, leendet är där. Vad som än juryn säger, leende. Näthat, leende. Han är så otroligt stark och förkänar inge skit. Det var ju bara en populärtävling, inte om rösten och utseendet. Man blir röstad för att man blir populär och artistighet. En artisttävling typ. Sluta trycka ner han för den han är, han ger aldrig upp. Han har kvar sitt leende och det spelar ingen roll. Nån gång förlorar han det för några loosers som klagar och trycker ner nån kille som gör det han gör. Dessutom så borde ni inte bry er. Om ni hatar han, säg det till ditt gossedjur. Ingen annan vill veta för det är ju bara skitsnack. Tänk om Kevin skulle börja prata skit om dig och alla hata dog, skulle det vara kul? Kevin Walker du är bäst, bäst i hela världen!

Annonser

3 thoughts on “Vem tyckte du?

  1. Självklart kommer tråden inte att raderas! Det du argumenterar för är viktiga saker och ligger helt i linje med det vi ofta pratar om i skolan, näthat. Jag ser gärna att fler svarar på Robins inlägg, vad tycker ni? Är det OK att skriva vad som helst om en person bara att för att hen är offentlig?

    • Jag själv tycker att Elin är bättre. Såg det ut som så? Nej, för jag håller de för mig själv. Jag hatar inte Kevin för de heller. Jag tycker att han är sjukt bra också och är stark och modig! Just let the hate pass and let the good stuff stay!

  2. självklart är det roligt att Kevin vann för han är från Sundsvall men Elin var bara 17 år och hade en fantastisk röst och det är många som gillar hon också.Fast både förtjänade att komma till finalen.Det är min åsikt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s