Svenska läxan.

Fredag!

Hej jag heter Benjamin Martin och tänkte berätta om min helg! I fredags så åkte jag hem och chillade sen på eftermiddagen/kvällen så ringde denice och fanny mig och då frågade dom mig ifall jag ville gå på gården och då så frågade jag mina föräldrar och då så fick jag. Sen så vart vi ett gäng det var Jag, Helmer, Austin, Nils, Denice, Fanny, Linda och Andreas. Sen så fick jag skjuts av min mamma till pappa på kvällen och jag somnade typ 22.45.

Lördag!

I lördags så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen sen så på eftermiddagen så gick jag på PolarLördag vid tonhallen med Rasmus, Ergjan, Austin och Fanny, jag kom dit vid 19.00 när dom öppnade sen så åkte jag hem 24.00 när dom stängde samtidigt som Ergjan Austin och Rasmus, Fanny åkte hem vid 23.00. Sen när jag kom hemm klockan 24.00 så gick jag och la mig direkt jag var jätte trött.

Söndag!

I söndag så klev jag upp och sen så åkte jag ner till stan Rackartygarna var där och dom hade 2 shower. Jag fick autografer av Martin, Alex, Niklas, Jimmy, Olle, och Rasmus. Och de hade en studsmatta som man fock hoppa på och då hoppade jag och gjorde jätte många roliga vålter.

Måndag!

Idag så hjälpte jag pappa att klyva ved till vintern i garaget och det tog 60 minuter typ. Sen så var jag på skönsbergs gården och då skrev jag på ett papper så jag ska få ett gårdskort som man kan ha till granlo gården skönsmogården skönsbergs gården och kanske timrå gården.

Hejdå!

6 thoughts on “Svenska läxan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s