Ravinens Hemlighet/Kamratbedömning

Klubben och ravinens hemlighet

Boken heter: Klubben och ravinens hemlighet.

Hon som har skrivit boken heter Lena Hultgren.

Boken riktar sig till dom som är runt nio-tio år tycker jag.

Jag kan inte alla huvudpersoner/personer i boken men jag kan några: Axel, Pontus, Josse, Filip, Bella, Mustasch Mannen och Guld Kvinnan Jag kommer inte ihåg vad alla föräldrar heter.

Boken handlar om att två stycken ska åka till Kreta och fira något och dom andra planerar att åka dit och överraska dem. Deras pappa är lite pinsam på flygplatsen. Han pratar om ”Monas kalasresor” och alla måste gå hand i hand på ett led. På flygplatsen ser dom i klubben en mystisk man och en mystisk kvinna som dom kallar Guldkvinnan och Mustasch mannen. När dom har landat på flygplatsen ser dom Guldkvinnan och Mustasch mannen igen. Sedan åker dom till hotellet där de ska bo. Nästa dag vill Pontus bada men upptäcker att han inte har sin väska utan någon annars! Han får låna ett par så att han kan bada den dan. Men på natten därpå har dom haft inbrott men inget var stulit. Men sen när Pontus kollar i sin väska ser han att det är hans igen. Klubben tror att det är Guldkvinnan och Mustasch mannen som har gjort inbrottet. Dagen efter är det fest i gamla ladan och klubben klättrade upp på en klippa och spanar. Men plötsligt! Ser någon i klubben en Jeep där Guldkvinnan sitter. De springer ner för klippan och efter bilen.

Sedan kunde jag inte läsa mer

Boken får 4/10 i betyg

Jag läser hellre en annan bok

av: Callebralle

Annonser

One thought on “Ravinens Hemlighet/Kamratbedömning

  1. Synd att du tappade bort boken. Det blir svårt att göra en recension då. Du har ändå lyckats bra tycker jag, hade du haft boken hade texten blivit ännu bättre. Du varierar meningarna bra callebralle. Att du är duktig att skriva är knappast någon nyhet och det är kul att se att du får till det här också. Lite mer innehåll och beskrivning av slutet av boken hade varit pricken över i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s