Ravinens Hemlighet

Boken handlar om ett gäng som kalas klubben som har planera att åka till Kreta och fira Mona som fyller 40 år (en avföreldrarna.). Sen kommer dom till flygplatsen och då plötsligt när dom ska checka in sitt bagage så upptäcker dom 2 konstiga personer som dom börjar kallar för Mustachmannen och Guldtanten. Sen så när dom ska åka till sitt hotel så åker dom över bergen och stötter på en flock gätter. när dom har åkt ett tag så kommer dom till en stad. Där ska dom äta mat, alla ghade väntat på den Grekiska maten. Sen när dom kommer till hotellt så märker dom att Pontus har fått fel väska. vid hotelet så ser dom att det är ett jätte fint, med vacker sand strand m.m. Senare blir dom rånade av Mustachmannen och Guldtanten som bröt sig in i deras lägenhet, och byte ut en väska. Se så följer dom efter dom in i en ravinen och hittar en grotta föl med värde saker. Sen hör dom hur någon kommer så då gömmer dom sig i grottan, men då täckte dom för ingången.

Boken slutade med att dom tog fast alla 3 tjuvar.

Hon som har skrivit boken heter Lena Hultgren. Boken är gjord för de i ca 6-10 års åldern tror jag. Huvud karaktärerna heter Josse, Bella, Tomas, Axel och Pontus, det i allafall dom jag vet. Boken slutade när dom kom med helikopter till ravinen och tog fast bovarna. Jag tyckte boken var lite väl förutsägbar.

Tack För mig!

//m.v.h ackeln

Annonser

One thought on “Ravinens Hemlighet

  1. Du börjar texten mycket bra och beskriver ett par saker ingående. Bra! Tyvärr orkar du inte hela vägen och slutet saknar beskrivningar. Du hade t.ex. kunnat berätta lite mer om personerna i boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s