Kamratbedömning

klubben och ravinens hemlighet

Författare: Lena Hultgren

målgrupp: 9-13 år

Huvudpersonerna: Huvudpersonerna är Axel, Pontus, Bella, Filip och Josse

Handling: Det handlar om att klubben åker på en semester till Kreta det åker dit för Måna (en i klubbens mamma) fyller år.

klimax: När det kommer fram så såg de att Pontus hade tagit fel väska på flyg plattsen.

avslutningen: Det slutade med att klubben fick tag i skurkarna och dem hittade skurkarnas tjuv gömma i en grotta. Sen hittade dom tjuvarnas svarta hyr bil och i den satt en av de tre skurkarna och till slut fick dom tag på Tomas (som är en i klubbens pappa) och han ringde polisen. Sen årnade allt sig…

Boken var bra för det var mycket och bra händelser och det var bra förklarat.

poäng 7/10

Texten är lång. Den är ganska lätt och har ganska tydlig handstil. Det är mellanrum mellan orden. Ja det är styckes indelning. Alla bokstäver är korrekt stavade. Det finns stor bokstav och punkt. ja namn är skriven med stor bokstav. Ja det finns ett rött träd som gör att man förstår texten. Ja den är ganska beskrivande och spännande. Det finns många och i texten och men alla meningar börjar på olika sätt.

Du skulle kunna rätta stavfel som att gömma stavas med inte j. Försök leta igenom texten efter stavfel. Annars var det en bra text!

//Hannah kamratbedömning gort av Andereas

1 tanke på “Kamratbedömning

  1. Du skulle inte skriva ut Andreas kamratbedömning av din text utan göra din text ännu bättre med hjälp av Andreas kommentarer. Kolla igenom texten en gång till och ta sen bort Andreas kommentarer. Skriv gärna mer om handligen också. Ditt upplägg är mycket bra och du har en mycket bra grund till att få texten ännu bättre. Texten om avslutningen är bra, den fick du riktigt till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s