Enyas dikt

Enyas dikt
Du är söt och go du är värdens finaste, godaste och sötaste hund. Du är vacker och du har levt i många år och dom åren har varit dom bästa åren i mitt liv. Det kommer kännas tomt när jag kommer hem från skolan och ingen glad, sprallig hund som alltig vara på min sida inte är där när jag kommer hem. Jag kommer ihåg när pappa försökt väcka mig och pappa bär upp dig till mig då viftar du på svansen och slickar mig och är du glad då.
Jag har aldrig sätt en gladare hund än Enya. Jag kommer ihåg när jag låg och sov på en madras då kommer du och pussa mig och jag brukar smeka dig du älskar det. En gång när jag åt frukost stog du och kollade på glas dörren då började du skälla för du såg din spegel bild viftade på svansen och var jätte glad. Jag tycker det är otroligt att du kunde busa fast du var så gammal.
När vi fick besök då blev Enya jätte glad viftade på svansen som bara den. När Enya var yngre kunde hon ligga på soffan nu kommer hon inte upp. Enyas favorit mat älg kött hon stog och gnällde när man lagade älg kött. En gång då råkar Enya bita mamma i tån för Enya trodde det var en korv. Enya är värdens mest pussade och älskade hund. När man är sjuk då kan Enya pussa på en för att muntra upp en när man är sjuk. Oftast när Enya sitter i baksätet brukar hon hoppa upp till fram sättet och slicka på en.

När mamma & pappa klipper Enya se hon så liten ut. Det är sant människans bästa vän hunden. Jag älskar dig Enya över hela mitt hjärta du kommar alltig ha en plats i mitt hjärta. Jag kommar aldrig sluta älska dig. När man kollade i fönstret skällde altig du. När du var i fönstret och någon gick för bi då skällde du alltig. När man kramar varandra då skäller du. Värdens finaste vackraste och godaste hunden. Du får träffa farmor.

9 thoughts on “Enyas dikt

  1. Stackars dig och din familj. Du berättade alltid så hjärtligt om Enya i skolan. Jag förstår verkligen att hon är saknad. Vad bra att du kunde skriva av dig och berätta hur du känner. Det blev en stark och fin dikt.

  2. Vad fint skrivet Ida tur att du har så många fina minnen av Enya som du kan tänka på när det känns tungt. Veronica Lindas mamma

  3. Tack för alla snälla kommentarer ja jag är rätt ledsen men tack trevlig helg hälsar pidaida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s