Min proa på förskolan

först så var vi inne jag fick leka med alla barnen och det var KUL. Sen gick vi upp i skogen och skulle samla pinnar och räkna alla pinnar.. efter det så lekte vi en lek jag vet inte vad det var faktist vi lekte och jag klev i en myr stack det var inte så kul mest bara jobbigt.

Vi gick ut efter skogen och lekte det vart biljakt (FAST MED CYKLAR) det var lite små kul för jag fick vara en som satt där bak på cykeln och vart kidnappad :)…. När det var mat åt vi kyckling och ris med curry sås MUMSSSss… Sen så skulle vi vara ute igen och det var kallt så kallt =S….

Vi lekte och 2 barn klängde på mig mina armar resten av dan.

BY  TrojOboy

 

4 thoughts on “Min proa på förskolan

  1. Vilken otur för dig (eller mest för myrorna egentligen)! Det är bra att du har skrivit och berättat om olika saker ni gjorde under dagen. Det du kan tänka på är att kolla igenom stavningen innan du lägger ut. Använd gärna ett ordprogram som word eller open office och rätta. Bra att du haft det bra ändå Troj!

  2. Du värkar verkligen ha det bra med alla (små) barnen du hade ju lite besvär med dina T:n i texten men det gick ju att läsa ändå

  3. Vilken otur att det klängde på dig typ hela dagen men det positiva var att du fick leka lekar och att ha skoj och du verkar verkligen haft det bra med alla små barnen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s