Veckobrev v.19

Hej där hemma!

Maria Johansson har, som ni hört och läst, varit i klassen under v.18. Jag är glad att säga att det har fungerat perfekt för alla elever i 4c. Det är mycket roligt att höra. De är stora nu, era barn. Fokuset ligger på skolarbetet om alla är väldigt omtänksamma. Själv har jag varit vägg i vägg inne hos 4b, vilket har varit intressant. 4b och 4c är mycket fungerande klasser båda två vilket bådar gott inför 5:an då jag och Britt-Marie vill arbeta ihop klasserna mer.

Utvecklingssamtalen är så gott som avklarade nu. Det har varit mycket trevligt att träffa er alla. Det är nyttigt och givande för eleverna att få berätta om sin tid i skolan. Både ni föräldrar och eleverna mår nog gott av att prata om hur skolan fungerar.

Veckorna blir lite ryckiga nu fram till sommarlovet. Nästa vecka går vi bara tre dagar. Tro inte att det blir rast och ro för det. Vi kommer lägga fokus på svenskan och arbeta mycket med läsning mellan raderna.

Övrig information:

Idrott innebär ombyte. Påminn era barn om att ha med sig idrottskläder.

Även om vintern verkar försöka ta sig tillbaka så kommer den inte att få fäste. Ta gärna hem vinterkläderna från skolan.

Dag Aktivitet
Måndag Slöjd
Tisdag Idrott
Onsdag Idrott
Torsdag Ledig
Fredag Ledig

Trevlig helg

önskar

Mathias

Annonser

3 thoughts on “Veckobrev v.19

  1. Vikarien här! Jag vill verkligen tacka för en jättehärlig vecka med alla i 4c, ni har tagit väl hand om mig och jobbat på så bra. Inga tunga suckar utan glada miner oavsett vad jag hittat på…
    Det har varit kul att se hur duktiga ni är på att ta eget ansvar över ert arbete och ni har sällan gått sysslolösa utan direkt tagit fram ett nytt arbete. Alla inblandade, elever, föräldrar och såklart du Mathias, ska vara stolta över er själva! Det går bra nu…..

    Hälsningar Maria Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s