Jorden runt på 80 dagar

Boken heter Joden runt på 80 dagar. Den som har skrivit boken heter Jules Verne. Boken handlar om Phineas Fogg som slår vad med några kompisar att Fogg kan resa jorden runt på 80 dagar. Det blir en riktig spännande och lite våldsam resa.Sen när man har kommit in i boken en bit, möter Passpartou Fix. Dom går på en resurang och Fix vill att Passpartou ska bli full så att han inte hinner åka med Fogg på båten. Så  Fix beställer in öl och vin, sen kommer Fix med en cigarett-drog. Huvud personen  Fogg- är en man som leder hela resan. Fix är en man som är en detektiv och försöker stoppa Fogg. Passpartou- är en man som följer med Fogg och håller tiderna och är en hjälpare åt Fogg. Auoda- Auoda kommer in i boken i mitten(typ). Min specialhändelse är när Passparou vart full, för det hände massa olika saker då. Jag rekomenderar boken för dom som tycker om spänning i böcker. Boken är rekomenerar till dom mellan 7-12 år. Jag rekomenderar boken för tjejer och killar. Jag ger boken en 7:a av 10.

SLUT

1 thought on “Jorden runt på 80 dagar

  1. Bra bokredovisning Moa! Du har beskrivit bra och har ett bra ”driv” i texten. Det är lätt att läsa det du har skrivit och man kan förstå handlingen även om man inte har läst boken själv.
    Att tänka på: Du hade kunnat beskriva din speciella händelse lite mer ingående. Vad var det som hände när han blev full tex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s