Veckobrev v.7

Hej där hemma!

I stort sätt alla har nu klarat av arbetsområdet väder. Det är rakt igenom fina prestationer som eleverna har presterat. Mycket glädjande! Texterna blir längre och längre och innehållet blir mer rikt i elevernas texter. Vi fortsätter vår kurva rakt uppåt med andra ord. Toppen!

Vi har under veckan arbetat med ögon och öron. Eleverna kommer att redovisa detta under veckan som kommer i sina arbetsgrupper. Varje grupp ska dessutom få skriva en sammanfattning av sina redovisningar och lägga ut på bloggen så ni föräldrar och släktingar kan titta på deras fina arbeten.

Dessutom har det varit alla hjärtans dag. Vi har samtalat kring dagens ursprung och gjort alla hjärtans dagkort till varandra. Mysigt var det.

På tisdag utgår idrotten. Vi ska på bio tillsammans med 4b och se Trassel. Ett roligt inslag i vardagen. Vi går dit och tillbaka till skolan sedan. Ha gärna med en frukt denna dag.

På torsdag är det dags för det sista tillfället på Södra berget för den här vintern. Tänk vad tur vi har på Skönsmons skola som har så mycket skidåkning på schemat. Vi är lyckligt lottade. Lättare fika är att rekommendera, inte för hungersdämpande utan för trivseln.

Övrig information:

Kom ihåg att ta tillbaka Jorden runt på 80 dagar till skolan.

Dag Aktivitet
Måndag Slöjd
Tisdag Bio, ingen idrott
Onsdag Idrott
Torsdag Halv friluftsdag 11-14
Fredag Musik

Trevlig helg

önskar

Mathias

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s